Handicaphjælper søges

Jeg søger en handicaphjælper til en deltidsstilling på 16 timer ugentligt.

Jeg er en 67-årig tidligere praktiserende læge, som for syv år siden styrtede på cykel og blev svært fysisk skadet. Heldigvis slog jeg ikke hovedet, hvorfor jeg har bevaret min forstand. Som resultat af mine skader har jeg nedsat kraft i arme og ben og er endt i kørestol. Jeg har derfor brug for hjælp døgnet rundt.

Jeg har et solidt team, der varetager døgndækningen. I teamet indgår både deltids- og fuldtidsansatte. Udover hjælp til daglige gøremål, er det vigtigt, at jeg får fysisk træning. Udover træning hjemme, træner jeg helst tre gange ugentligt i Vadum svømmehal. Da der ikke er anden hjælp i omklædningen, er det nødvendigt, at jeg ledsages af en mandlige hjælper. Af denne grund søger jeg kun mandelige hjælpere.

I perioder opholder jeg mig i vores sommerhus i Tversted, hvorfor der er tale om en stilling med vekslende arbejdssteder.

Derudover skal du ledsage mig ud af huset, for eksempel til undersøgelse og behandling, kurser og møder eller besøg hos familie og venner, koncerter og lignende.

Jeg er for øjeblikket i gang med at købe en autocamper, hvorfor det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har C1 kørekort eller større.

Jeg lægger vægt på at du:

  • Er udadvendt, i godt humør og kan tage fat
  • Respekterer egne og andres grænser
  • Kan optræde med diskretion
  • Er loyal, stabil og overholder din tavshedspligt
  • Erfaring med fysisk træning er en fordel, men ikke et krav
  • Har en solid fysik
  • Er ikke-ryger
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og villig til at træde til ved sygdom og lignende
  • Har B-kørekort og mod på at køre en større bil
  • Kørekort til lastbil er det en fordel, men intet krav

Jeg stiller ingen krav til nogen bestemt baggrund eller alder. Oplæring vil finde sted inden ansættelse.

Jeg bor med min hustru og vores hund 12 km nord for Aalborg, hvor der er gode busforbindelser frem og tilbage til Aalborg. Rent praktisk vil du som hjælper få stillet dit eget værelse til rådighed.

Jeg står for den daglige ledelse samt planlægning af vagter, men formelt vil du være ansat af LOBPA, der har arbejdsgiveransvaret. Løn og ansættelsesvilkår er derfor gældende i forhold til LOBPA’s overenskomst, som kan ses her https://lobpa.dk/handicaphjaelper/overenskomst/. Vagterne vil typisk være af 22-26 timers varighed, men enkelte gange af kortere varighed. Du skal være indstillet på, at vagterne fordeles på alle ugens dage. På 4 uger vil en fultidsstilling betyde 3 vagter.

Lyder alt dette som noget for dig?

Så vil jeg se frem til at modtage din ansøgning med billede samt relevante bilag, der skal sendes til jobleothomsen@gmail.com.

Udvalgte ansøgere vil få mulighed for at uddybe ansøgningen ved personlige samtaler. Kun ansøgere, der inviteres til samtale, modtager svar.
Ansøgningsfrist torsdag den 13. februar 2022.